Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Op 21 juni 2016 zal de langste dag van het jaar aanbreken. Natuurlijk bestaat deze dag net als alle andere dagen uit 24 uur, maar de tijd tussen zonsopgang en zonsondergang is op deze dag het langst.

Midzomer
Genieten van deze lange dag gaat volgens ons het best op een zonnig terras. Als het weer meezit, kunnen uw gasten tijdens deze dagen eindelos buiten zitten. En waar is het nou gezelliger dan op een terras met sfeervolle verlichting?

Fire Light
Om de sfeer op uw terras nóg beter te maken hebben wij een prachtig product: de Fire Light! Met Fire Light van Horecakaars kunt u uw gasten namelijk trakteren op een uitbundig vuur.

Uitnodigende sfeer
De warmte en gezelligheid van deze vlammende sfeermaker zijn gegarandeerd een sfeermaker op uw terras. Deze emmer vol vuur is uitnodigend en neemt uw gasten mee naar een tropisch oord. Zo komt iedereen alvast in de vakantiestemming.

Acht uur lang een onstuimige vlam op uw terras
De onstuimige vlam brandt ongeveer acht uur en geeft uw terras in deze tijd een behaaglijke, betoverende gloed. Met Fire Light hebt u dus gegarandeerd uren sfeer. Bovenal is de Fire Light een uniek product, waarmee u een verpletterende indruk zult maken op al uw gasten.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties