Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Heeft u al een glazen pot met 36 geurkaarsjes ontvangen bij uw bestelling? Als uw geurkaarsjes op zijn, kunt u de glazen weckpot hergebruiken. Natuurlijk zijn de glazen ideaal om etenswaren in te bewaren door de rubberen weckring. Maar we zouden Horecakaars niet zijn als we ook een leuke oplossing met kaarsen hebben gevonden!

De weckpotten waar kleine theelichtjes in zitten kunnen namelijk ook ingezet worden als sfeervolle terrasverlichting. Met behulp van macramé, een handwerktechniek die in de jaren zeventig helemaal hip was, kunnen de weckpotten namelijk opgehangen worden. Macrameeën is anno 2016 weer helemaal in! Wij hebben daarom een snelle en gemakkelijke versie gevonden, zodat u uw weckpot om kan toveren tot plantenhangen of kaarshouder.

Benodigdheden

Pak de uiteinden van de vijf stukken touw samen en haal ze door de metalen ring. Plaats de ring in het midden van de koordjes en maak een knoop.

Pak twee koordjes die naast elkaar liggen en maak een knoop op ongeveer 25 centimeter van de metalen ring. Doe dit zodat er weer vijf touwen overblijven. Op vijf centimeter onder de eerste knoop, bind je het ene koord aan een koord van de volgende sectie. Doe dit bij alle koorden, zodat het volgende resultaat ontstaat.

Pak alle koorden samen en maak een grote knoop op de plek waar de pot moet hangen. 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties