Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Exotisch, zomers en kleurrijk: de Hibiscus heeft alles in zich om een geweldige terrasplant te zijn. Toch is de plant relatief onbekend. De bloemen roepen bij veel mensen meteen een zomergevoel op, zelfs als het weer een beetje tegenzit. Bovendien is de plant gemakkelijk in het onderhoud, dus de Hibiscus is ideaal om ook eens op het terras van uw horecazaak te zetten.

Deze eyecatcher weet iedereen naar zich toe te lokken. Omdat de plant bloemen heeft in veel verschillende kleuren, is er altijd wel een soort die bij het interieur of exterieur van uw horecazaak past.

Terrasplant van het jaar 2016
De bloemen van de Hibiscus doen veel mensen denken aan Hawaii. De sierplant wordt ook wel Chinese Roos genoemd en komt oorspronkelijk eigenlijk uit Azië. De Hibiscus is dan ook dol op zon! Dat zorgt ervoor dat u de plant gerust op een zonnige plek kunt laten staan.  

Planten creëren sfeer
Planten zorgen niet alleen bij mensen thuis of in hun tuin voor sfeer. Ook in bedrijven, winkels en natuurlijk ook in de horeca zijn planten echte sfeermakers! Een groene aankleding van uw terras zorgt ervoor dat uw gasten zich direct thuis zuilen voelen. Bovendien kunnen ze perfect als ruimteverdeler of afscheiding worden ingezet.

Hibiscus op uw terras
Gaat u met de trend mee en plaatst u een Hibiscus op het terras van uw horecazaak? Dan kunt u de kleur van uw kaarsen aanpassen op uw Hibiscus! Onze tip: ga voor de geweldige kwaliteit van Q-Lights. Bij vijf dozen ontvangt u tot en met 8 juni 2016 een gratis voorraadpot met geurkaarsjes. Zo ziet uw terras niet alleen super sfeervol uit, maar ruikt het ook nog eens onmiskenbaar naar de zomer!

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties