Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Nu de avonden wat langer worden en we zo nu en dan buiten kunnen zitten, is het belangrijk om uw terras klaar te maken voor het seizoen! Overdag is het leuk om fleurige bloemen op tafel te zetten, maar wanneer de avond valt is brandend kaarslicht het gezelligst. Niet ieder terrastafeltje heeft plek voor bloemen én kaarsen. En de aankleding van uw terrastafels iedere avond wisselen, daar heeft u het waarschijnlijk te druk voor. Daarom hebben wij nu de ideale manier gevonden om deze twee sfeermakers te combineren.

Kaarshouder voor de horeca 
Planten en kaarsen vormen een prachtige combinatie. Deze do it yourself is bloempot en kaarshouder in één. Alles wat je nodig hebt zijn twee bloempotten (een grote en een kleinere), zand, bloemen of planten naar keuze, een glazen kaarshouder en natuurlijk kaarsen.
 


Hoe maak je het?
Start met het vullen van de grote pot. Zorg ervoor dat er een bodem ontstaat van een aantal centimeter dik. Plaats de kleinere pot op het zand, in het midden van de grotere pot. Vul hierna de pot met zand. De bloemen of planten kunnen nu in de buitenste ring geplaatst worden. Vul de kleinere pot met grind of zand en plaats de kaarshouder hier. Voor een robuust effect kunt u natuurlijk een mooie stompkaars gebruiken. Ook ideaal voor deze bloempot: onze lantaarn kaarsen! Op zoek naar wat meer kleur? Dan zijn onze refills natuurlijk ook hartstikke leuk om te gebruiken.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties