Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wat trekt klanten naar een horecazaak? Natuurlijk die lekkere kop koffie, dat geweldige bord pasta of een hemels bed…maar wat ook érg belangrijk is, is het interieur van een horecazaak. Deze moet goed aansluiten bij de doelgroep van een horecazaak.

Talent voor horeca én styling?
Een mooi ingerichte horecazaak is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Iemand met een horecahart hoeft namelijk geen natuurtalent in styling te zijn. Om een gevarieerd, verrassend, sfeervol en trendy interieur neer te zetten is het verstandig om de hulp van een professional in te schakelen! Zij hebben van sfeer creëren hun vak gemaakt. Maak dus gebruik van hun deskundigheid!

Creëer kleine en gezellige hoekjes
In het interieur is het belangrijk om voor variatie te zorgen door middel van kleine hoekjes en zitjes. Hoogteverschillen in meubels én accessoires zorgen voor een gevarieerd en speels menu.

Past het interieur bij uw horecazaak?
Het is al vaak gebleken dat gasten zich het meest thuis voelen in een omgeving waar alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn. De locatie moet perfect aansluiten op de bediening, het product en natuurlijk de inrichting. Wanneer het interieur aangepast wordt is het niet perse van belang dat er dure spullen worden aangeschaft. Goedkopere meubels kunnen net zo goed fantastisch staan in uw horecazaak, als ze maar aansluiten op de rest van uw interieur.

Wees anders!
Wat misschien nog wel belangrijker is anno 2016: uzelf onderscheiden van de rest. Het aanbod is ontzettend groot en steeds meer mensen gaan op zoek naar een unieke ervaring. De beleving is dan ook erg belangrijk. Dit is een van de redenen waarom steeds meer horecazaken kiezen voor een open keuken.

De sleutel tot een succesvolle horecazaak
Concluderend kan gesteld worden dat trends ondergeschikt zijn aan het verhaal. Het verhaal moet namelijk kloppen! Het totaalplaatje hoeft niet altijd te voldoen aan de laatste trends om gasten te trekken. Als het interieur één geheel is zullen gasten zich ook thuis voelen in een minder trendy zaak. Bent u geen liefhebber van trends, maar weet u wel dat kleuren een belangrijke rol spelen in het gevoel dat uw zaak uitstraalt? Bekijk dan onderstaande video: 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties