Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Als dé expert op het gebied van verf het bevestigd, kunnen we ervan uitgaan dat het klopt: goud is dé kleur van het jaar in. AkzoNobel voert jaarlijks een kleurtrendonderzoek uit. Okergoud is dé kleur die we moeten gebruiken.

Van koper naar goud
In 2015 was koperoranje de kleur van het jaar. De afgelopen jaren is dit langzaam verschoven naar goud. We blijven dit jaar dus in de metaalsferen hangen. Metallic is al een paar jaar niet meer weg te denken uit het interieur en ook volgend jaar zal daar geen verandering in komen. Goud heeft een industriële en chique look tegelijk, wat het een ideale kleur maakt om te combineren.

Perfect voor horecazaken
Goud komt niet langer alleen voor in over de top interieurs, maar ook in moderne en minimalistische interieurs past deze kleur perfect. De luxe uitstraling maakt goud perfect voor veel horecazaken.

Combineren met goud
Combineer het met paars voor een warme en Oriëntaalse sfeer of juist met wit voor een serene en minimalistische inrichting. Door te combineren met oranje zullen uw gasten terugdenken aan de jaren zeventig. Zelfs voor een retrosfeer is goud goed toe te passen!

Goud in uw horecazaak toepassen?
Maakt u gebruik van goud in uw horecazaak? Dan kunt u vanaf nu uw traditionele theelichten aanpassen en de sfeer zelfs doorvoeren in uw kaarsen! Anne Floor heeft namelijk theelichten met een gouden cupje aan ons assortiment toegevoegd. Natuurlijk zijn deze theelichten perfect te combineren met de andere gouden topper uit ons assortiment: de gouden dinerkaars.

Gouden kaarsen in de horeca
Als dé specialist op het gebied van kaarsen voor de horeca, kunnen we bij Horecakaars.nl natuurlijk niet achterblijven op deze trend. Daarom hebben we een aantal prachtige gouden kaarsen in ons assortiment. Maak het interieur van uw horecazaak compleet met onze theelichten met een gouden cupje. Met deze kaarsen slaat u de plank sowieso niet mis: de kaarsen zijn niet alleen in de trendkleur van 2017, maar ook nog eens van geweldige kwaliteit!

Inspiratie
Kunt u wel wat inspiratie gebruiken voor uw horecazaak? Lees dan hier verder.

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties