Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Valentijn. De een heeft er een hekel aan en vindt het klinkklare onzin, de ander kijkt reikhalzend uit naar deze dag in het teken van liefde. Maar één ding is zeker: als horecaondernemer kunt u eigenlijk niet om Valentijnsdag heen. Men gaat een romantisch weekendje weg of uitgebreid dineren. Uw zaak kan de avond van klanten compleet maken door een geweldige sfeer neer te zetten. Hoe u met weinig moeite toch een geweldige sfeer creëert in uw zaak? Anne Floor heeft een aantal tips voor u verzameld!

Hoe is Valentijnsdag ontstaan?
Valentijnsdag bestaat al eeuwen. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari al uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Toch werd het pas in de jaren negentig van de vorige eeuw een succesvolle commerciële dag, in navolging van de Amerikanen. Tegenwoordig liggen de winkels vol met valentijnscadeautjes. En hoewel de populariteit van Valentijnsdag in Nederland alweer afneemt, zijn er nog altijd veel mensen die hun geliefde iets cadeau doen op Valentijnsdag.

Creëer een geweldige Valentijnssfeer
Onze Q-Lights zijn verkrijgbaar in een prachtige, vurige kleur rood en zoet roze. Combineer ze met prachtige warm witte refills en u heeft een romantische setting gecreëerd! Ook onze economy refills zijn natuurlijk in het rood verkrijgbaar. Deze budget optie zal uw gasten niet teleurstellen! 

Een stapje extra
Wilt u toch wat extra aandacht besteden aan de Valentijnssfeer in uw zaak? Dan zijn transparante kaarshouders, washitape en wat lint alles wat u nodig heeft! Vul het aan met mooie bloemen en uw gasten zullen een onvergetelijke avond hebben.

Behoefte aan wat decoratietips voor Valentijn? Bekijk dan deze video!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties