Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Haalt u ieder jaar dezelfde zilveren ballen uit de berging? Gaat u ook dit jaar weer voor dennentakken? Niets mis mee natuurlijk, want sommige kerstdecoratie is tijdloos. Maar als horecaondernemer zult u ongetwijfeld weten dat er ook ieder jaar weer trends zijn als het op kerst aankomt. Al vroeg in het jaar worden er allerlei beurzen georganiseerd en is al volledig bekend wat er rond november in de winkels komt te liggen. Gaat u ieder jaar met de trends mee? Dat moet u rekening houden met het volgende:

Scandinavisch 
Natuurlijk zijn de Scandinavische landen dé plek voor een kerstsfeer. Met volop sneeuw en oneindig gebruik van prachtig kaarslicht zal geen horecazaak er niet sfeervol uitzien. We kunnen er dan ook niet meer omheen; de Scandinavische interieurtrends winnen aan terrein. Met volop gebruik van natuurlijke materialen is het een stijl die goed bij ons koude kikkerlandje past. Deze natuurlijke materialen worden gemixt met stoere materialen zoals koper en ijzer, papier en veel wit. Ook zien we veel geometrische elementen vinden we veel terug in de kerstdecoraties. Verwacht volop leuke prints, gebreide decoraties, en papieren kerstballen. Durft u zwart te gebruiken? Dan gaat u helemaal mee in de Scandinavische trend. In combinatie met wit levert het een prachtig en eigentijds resultaat op.

Traditioneel in een nieuw jasje
Opnieuw een trend die ons doet denken aan Scandinavisch gebied, maar dan op een héle andere manier. De traditionele kerstkleuren rood en groen worden ietsjes afgezwakt naar pastelachtige tinten. In combinatie met traditionele winterse prints en volop wit wordt dit ongetwijfeld een zoete kerst die ons terug doet denken aan vroeger. Met deze trend kunt u alle kanten op, want het mintgroen en roze combineren natuurlijk prachtig met donkere kleurschakeringen zoals bordeauxrood of donkergroen. Houdt u het liever bij pastel? Dan is 2015 uw jaar, want er zijn allerlei kerstdecoraties in pastelkleuren verkrijgbaar!

Luxe natuurtinten
Een andere populaire kersttrend, die we ook volgend jaar verwachten terug te zien, is het gebruik van natuurlijke materialen. Houten kerstballen, dierenprints, prachtige veren en warme kleden gecombineerd met warme kleuren als goud, okergeel en chocoladebruin. Denk aan luxe champagne en een prachtig onderkomen in een besneeuwd landschap. Laat uw fantasie werkelijkheid worden en creëer een prachtig, luxe winter wonderland voor uw gasten!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties